Over de Mediator

Ik vertel u graag wie ik ben.

Joppe van der Poel &
Rosalie Menke

Als echtpaar hebben wij sinds 2014 onze v.o.f. Menke & Van der Poel Mediation opgericht. Hier hebben wij onze werkzaamheden onder gebracht, waaronder Familiemediator.nl, Menke Mediation en Conflictbemiddeling Nederland.

Beiden zijn wij MfN Registermediator en ADR Full Certified mediator. Naast ons specialisme in familiezaken doet Joppe graag zakelijke geschillen en werkt Rosalie als mediator in strafzaken en Zorg & Welzijn. Met eigen ervaringen in de financiële dienstverlening en hulpverlening vullen wij elkaar goed aan.

Gespecialiseerd Familiemediator

Mocht onderling overleg niet lukken, dan kunnen wij uw gesprekken begeleiden om tot een beter resultaat te komen. Hierbij kijken wij verder dan het juridisch kader.

Rechtbank
mediator

Bent u beland in een gerechtelijke procedure en zit er geen voortgang in? Mediation biedt een oplossing die de werkelijke belangen dient.

Mediator in
Strafzaken

Bent u verwikkeld geraakt in een strafrechtelijke procedure maar wilt u uw conflict liever echt oplossen? Mediation kan u uitkomst bieden.

Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

Wij zijn MfN-registermediators en als opleidingsinstituut in samenwerking met Edumonde geaccrediteerd door de Mediatorsfederatie Nederland.

Alternative Dispute Resolution (ADR)

Wij zijn ADR geregistreerd & full certified mediators, courtmediators en familymediators met vergelijkbare kwaliteitseisen als de MfN.

Raad voor Rechtsbijstand en High Trust (RvR)

Aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand werken wij tevens op toevoeging zodat mediation voor iedereen toegankelijk is.

Close
Go top Met
gemaakt door
Burggraaf Media